info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

SPELEN MET KLANKEN

Woensdag  7 oktober  |  14.00 - 15.30 uur  |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage € 2,50  |  Op afspraak

Voor deze muzikale activiteit heb je geen kennis of ervaring op muziekgebied nodig. Meld je aan: alleen of met een vriend(in), partner, broer, zus of iemand anders die belangrijk voor je is. Iedereen is welkom!

'In principe iedere eerste woensdag van de maand samen muziek maken, tenzij anders vermeld!' 

'Zijn wij dat?' Dat is een veelgehoorde reactie van deelnemers aan deze workshop. Het Marikenhuis beschikt over prachtig klinkende muziekinstrumenten. Hiermee kunnen we zonder muzikale kennis en zonder notenschrift lekker muziek gaan maken. Iedereen kan meedoen. Samen spelen met klanken haalt je even helemaal uit je hoofd en weg van je zorgen. En een mooie bijkomstigheid is: voor je het weet klinkt dat als muziek. Onze ervaring is dat deelnemers vaak verbaasd en enthousiast reageren: 'zijn wij dat?'  

Als je boos of verdrietig bent kan het slaan op bijvoorbeeld een grote Afrikaanse trommel heerlijk zijn. Voor iedere gemoedstoestand is er wel een muziekinstrument en samen spelen werkt echt bevrijdend. Doe een keertje mee... en je komt vrijwel zeker een volgende keer terug!

Begeleiding  Niek Edeling 

Voor wie  Iedereen mag meedoen, muzikale ervaring is niet nodig. 

Aanmelden  Als je wilt meedoen, stuur dan een mailtje aan: niekedeling@gmail.com. Minimum aantal deelnemers is drie. 


LET OP ! Bij minder dan drie aanmeldingen gaat de workshop niet door. U krijgt dan tijdig een bericht. Ook als er te veel aanmeldingen zijn krijgt u hiervan bericht en kunt u meedoen bij een volgende 'Spelen met Klanken' op 23 juni a.s.

PS - Genieten van mooie muziek...
Op Soundcloud kun je nu (gratis!) de gehele cd van Amygdala in de Piramide te Gendt beluisteren. Deze live-opname omvat 7 tracks, die je allemaal aantreft op Soundcloud. Dit linkje brengt je ter plaatse: https://soundcloud.com/user-633583413/amygdala-7

Veel luisterplezier!
Niek