info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

SPREEKUUR MARGA THIJSSEN, PSYCHOLOOG

 U kunt elke maandagmiddag tussen 13.30 en 15.00 bellen met psychologe Marga Thijssen voor ondersteuning. Ook beeldbellen is mogelijk (facetime, skype). I.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn er tot 1 juni geen bijeenkomsten in het Marikenhuis. Na 1 juni start Marga weer met het spreekuur in het Marikenhuis.

Telefoon Marga: 024 – 3587870 of 06 - 42474442

____TOELICHTING________

Hebt u kanker en klachten zoals vermoeidheid, stress, angst of sombere gevoelens? In veel gevallen is er vermindering van deze klachten mogelijk. Wilt u weten of én hoe een psycholoog u hierbij zou kunnen helpen? 

 Marga Thijssen is  GZ-psycholoog met een eigen Eerstelijns Psychologiepraktijk in Malden. Zij vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor professionele psychologische zorg bij kanker. 

Marga is  gespecialiseerd in de begeleiding van kankerpatiënten in zowel de curatieve als palliatieve fase. Zij is geschoold op het gebied van de begeleiding van (ex) kankerpatiënten én hun naasten en voldoet aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Psychosociale Oncologie.

Voor wie  Het spreekuur is voor iedereen die is ‘geraakt door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  Deelname aan het inloopspreekuur op maandagmiddag is kosteloos.