info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

INTUITIEF SCHILDEREN

Donderdag  26 maart  |  13.30 - 15.30 uur  |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage € 2,50

Iedere 4e donderdagmiddag van de maand is er bij het Marikenhuis de mogelijkheid om kennis te maken met speelse creatieve intuïtieve werkvormen. 

Wat  Je leert om vanuit kleur en via intuïtief tekenen, schilderen en schrijven contact te maken met je binnenwereld, uitdrukking te geven aan wat er in je leeft en jezelf via je gemaakte werk beter te leren kennen. Iedere maand wordt er een andere ingang of onderwerp ingebracht, waar je naar eigen hartenlust mee aan de slag gaat. Door je eigen speelse creativiteit aan te boren en zo de stroom van het moment te volgen ervaar je ontspanning, plezier, inzicht, verwerking en heling. Een mooie manier van werken voor als woorden soms te kort schieten en om verbinding te voelen met jezelf en elkaar.

Voor wie  De creatieve middagen zijn bedoeld voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  U kunt vrij binnenlopen of u aanmelden. Stuur mail aan info@marikenhuis.nl met vermelding van de datum en naam van de bijeenkomst. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.