info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

MASSAGE BIJ KANKER

Woensdag 21 maart,  13.30 – 15.30 u | MARIKENHUIS, Slotemaker de Bruineweg 163 |  Eigen bijdrage: € 2,50 per sessie

Als je door een hele zware periode in je leven gaat, kan massage zeer waardevol zijn. Een diepe ontspanning zorgt dat je energie weer gaat stromen.

Gerrit Jonker: “Ik wil de mensen kennis laten maken met masseren bij kanker. Wat ik wil aanbieden is een korte intense massage aan de voeten, kuiten of rug en schouders. Sommige mensen met kanker hebben weinig of geen contact met het door de ziekte aangedane deel in hun lichaam. Dit leidt tot een blokkade in de energie en doorstroming. In de massage gaan we samen op zoek hoe je dit lichaamsdeel weer opnieuw kunt leren voelen. Dit geeft een indruk van wat massage voor iemand kan betekenen.  Door de aandacht en aanraking groeit het herstellende vermogen van lichaam en geest."

Om zorgvuldig en verantwoord te kunnen masseren, wordt gestart met een anamnese om inzicht te krijgen in welke gebieden wel en niet gemasseerd kunnen worden. De intensiteit en aard van de massage is afgestemd op de stadium van de ziekte, de conditie, de medicatie en specifieke klachten.

Duur: Telkens een uur, half uur voor- en nagesprek en een half uur massage.

Voor wie: Voor iedereen die is geraakt door kanker, patiënten en hun naasten.

Door:  Gerrit Jonker, massage bij kanker

Aanmelden  | Stuur mail aan lichaamsgericht@gmail.com met vermelding van uw naam en de naam en activiteit  waarvoor u zich aanmeldt (Massage bij kanker)  Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.

.