info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

LOTGENOTENCONTACT

Maandag  5 oktober  |  13.00 – 15.30 uur  |  besloten groep  |  Marikenhuis  |  Eigen bijdrage € 2,50 

Ontmoet lotgenoten die in aanraking zijn (geweest) met kanker om met elkaar uit te wisselen wat je bezighoudt.

De ervaring leert dat in een zware periode in je leven het fijn is om je ervaringen, verdriet en angst uit te spreken en te delen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Het wordt hierdoor niet minder heftig maar misschien wel iets lichter omdat je weet dat je niet alleen bent.

Wat  Je kunt praten over hoe je je leven ervaart nu je kanker hebt (of hebt gehad) en hoe dit je dagelijks leven beïnvloedt. Je kunt stilstaan bij je toekomst en kwaliteit van leven. Het gaat om herkenning en erkenning. Het spreekt vanzelf dat dit plaatsvindt in een respectvolle en veilige omgeving met in achtneming van ieders privacy.

Wanneer  De vervolgbijeenkomsten zijn om de week en steeds op maandagmiddag. Je kunt zo lang als je er behoefte aan hebt gebruik maken van de bijeenkomsten. De lotgenotengroep komt een jaar lang bij elkaar. U kunt zich niet meer aanmelden voor deze groep.

Voor wie  Iedere volwassene die, op welke wijze dan ook, te maken heeft met kanker.

Begeleiding  Lies Tonino en Marijke Kaayk.

Aanmelding  Per mail aan info@marikenhuis.nl met vermelding 'Lotgenotencontact op maandag. Bij verhindering graag een berichtje naar lilian.stegen@gmail.com of elisetonino@gmail.com