info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

HULA HOOPEN IN HET MARIKENHUIS

Woensdag 25 april, 13.30-15.00 uur  Waalzinnige Hoopdance in het Marikenhuis. 
Laatste woensdag hulahoop in een groep. De afrondende slotact is tijdens Marikenloopfestival in Park Brakkenstein en tijdens het Waalzinnig festival, beiden op zondag 27 mei.

Hula Hoopen is verbindend, vrolijk en vitaal. Wellicht ken je het nog van vroeger, hula hoopen om je middel. Tegenwoordig is de hoelahoep terug van weggeweest en dat in een nieuw jasje: hoopdance, bewegen en dansen met de hula hoop op muziek!
In een korte cursus van La Hoop zijn we met plezier in beweging. De lessen zijn op zes woensdagmiddagen van 13.30-15 uur in  het Marikenhuis. Elementen van de lessen zijn: warming up, hoelahoepen om je middel en andere bewegingen en trucs, groepsspel en individuele flow, we eindigen met een cooling down.
Samen ronden we op zondag 27 mei de cursus af op feestelijke wijze, met een korte demo op zowel het festivalterrein van de Marikenloop als bij het Waalzinnig festival! Daar nodigen we ook het publiek uit een hoepeltje mee te draaien.

Voor wie, door wie?
De cursus is te volgen voor mensen die in aanraking zijn gekomen met kanker. Of het nu als patiënt, als (mantel)zorger of als familielid of vriend(in) is, bij deze workshop is iedereen welkom. Hier gaat het even niet om de ziekte maar om samen ontspannen in beweging te zijn. We bewegen met wat wél kan!
De lessen worden verzorgd door Marieke Mantje, ervaren gecertificeerd hoopdance docent en initiatiefneemster van La Hoop Nijmegen, dat is gestart in 2014.

Deze cursus is mogelijk gemaakt i.s.m. het Waalzinnig festival en het Marikenhuis.

Wanneer?
Woensdagmiddag 3 mei, inloop vanaf 13.30 uur, van 13.45 tot 15 uur is de les in het Marikenhuis. Voor hoepels wordt gezorgd. Slotact tijdens Marikenloopfestival en bij het Waalzinnig festival, beiden op zondag 27 mei!

Kosten   Eigen bijdrage € 2,50 per les.

Aanmelden
Stuur een mail aan marieke@lahoop.nlAanmelden kan ook via het aanmeldformulier dat je vindt in het Marikenhuis.

Dit initiatief is mede mogelijke gemaakt door: