info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

GEEN OPEN SPREEKUUR HELEN DOWLING INSTITUUT

Maandag 17 december geen inloopspreekuur. Wel telefonisch bereikbaar
In de maand december is er een beperkte mogelijkheid om het open spreekuur van Michel Bex (HDI) op de maandagmiddag te bezoeken. Het spreekuur is alleen op maandag 10 december, 14.00-15.00 uur. 
Michel Bex is wel  telefonisch bereikbaar voor uw vragen.

Wilt u informatie of een telefonische afspraak maken met Michel, stuur dan een email naar info@marikenhuis.nl.

TOELICHTING

Hebt u kanker en klachten zoals vermoeidheid, stress, angst of sombere gevoelens? In veel gevallen is er vermindering van deze klachten mogelijk.

Wilt u weten of èn hoe een psycholoog u hierbij zou kunnen helpen? Michel Bex is GZ-psycholoog en psychotherapeut bij het Helen Dowling Instituut. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor professionele psychologische zorg bij kanker. 

Michel heeft jarenlange ervaring in de psychosociale oncologie en palliatieve zorg. Het HDI biedt – in alle fasen van de ziekte – psychologische zorg aan mensen met kanker én hun naasten, zowel individueel, met de partner, het gezin of in lotgenotengroepen. Ook biedt het HDI online behandeling voor vermoeidheid en angst.

Vanaf januari 2018 is er weer iedere maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur een open inloopspreekuur in het Marikenhuis. De deelname aan het inloopspreekuur van HDI op maandagmiddag  is kosteloos.

Voor wie  Voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  Deelname aan het inloopspreekuur op maandagmiddag is kosteloos en u kunt het inloopspreekuur zonder verwijsbrief bezoeken.