info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

GEEN OPEN ATELIER op 13 DECEMBER

Op donderdag 13 december is er geen open atelier.
Kom op zondag 16 december (12-16 u)  tijdens de Kerstfair naar het Marikenuis om u door gasten en vrijwilligers te laten informeren over de mogelijkheden die het Open Atelier biedt.  Het eerstvolgende reguliere Open Atelier is op donderdagmiddag 20 december, van 13.30-16.30 uur. 

_____________________________

OPEN ATELIER

Workshop ‘vrij schilderen’ en andere creatieve activiteiten. In ons atelier kan iedereen binnenlopen om met andere gasten en vrijwilligers op een ongedwongen manier creatief bezig te zijn met diverse materialen. 
Iedere eerste, tweede en derde donderdag van de maand.

U kunt er sieraden of wensdoosjes maken, maar er is ook de mogelijkheid om te mozaïeken. In het atelier zijn voorbeelden ter inspiratie. En er wordt geschilderd. Het stilleven (met acrylverf) is daar een onderdeel van. Maar er is ook ruimte voor verschillende technieken met abstract schilderen. Gasten worden begeleid door vrijwilligers van het Marikenhuis, die ook zorgen voor de materialen.

Voor wie  De creatieve middagen zijn bedoeld voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Aanmelden  Stuur mail aan info@marikenhuis.nl met vermelding van de datum en naam van de bijeenkomst. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.