info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

OPEN ATELIER

Donderdag 15 februari 13.30 - 15.30 uur, Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 |  Iedere eerste, tweede en derde  donderdag van de maand|   Eigen bijdrage € 2,50 |

Workshop ‘vrij schilderen’ en andere creatieve activiteiten. In ons atelier kan iedereen binnenlopen om met andere gasten en vrijwilligers op een ongedwongen manier creatief bezig te zijn met diverse materialen.

U kunt er sieraden of wensdoosjes maken, maar er is ook de mogelijkheid om te mozaïeken. In het atelier zijn voorbeelden ter inspiratie. En er wordt geschilderd. Het stilleven (met acrylverf) is daar een onderdeel van. Maar er is ook ruimte voor verschillende technieken met abstract schilderen. Gasten worden begeleid door vrijwilligers van het Marikenhuis, die ook zorgen voor de materialen.

Voor wie: de creatieve middagen zijn bedoeld voor mensen die ‘geraakt zijn door kanker’, d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Volgende bijeenkomst: donderdag 1 maart

Aanmelden  | Stuur mail aan l.degroot@marikenhuis.nl met vermelding van de datum en naam van de bijeenkomst. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.