info@marikenhuis.nl
 06 12 53 92 03
Your Cart

Agenda

CONTACTBIJEENKOMST VOOR OUDERS

Donderdag  7 februari   19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)  |  Marikenhuis | Bijeenkomst voor (groot)ouders van kinderen met kanker

Op deze contactavond vinden (groot)ouders herkenning, steun, praktische tips en bemoediging bij elkaar. Wij nodigen (groot)ouders graag uit om samen met andere ouders ervaringen te delen en van gedachten te wisselen.

Wij horen geregeld van ouders dat het kunnen praten met andere ouders hen goed doet. Maar als ouder ervaart men vaak een drempel om naar dit soort bijeenkomsten te komen. Dat is heel herkenbaar. Daarom willen wij deze bijeenkomst laagdrempelig, ontspannen en informeel houden. Het Marikenhuis te Nijmegen organiseert deze contactbijeenkomst in samenwerking met de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker).

Thema van de avond  Hoe blijf je staande?

Voor wie  (Groot)ouders van kinderen met kanker. 

Waar  Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Marikenhuis.

Voor vragen of meer informatie over dit initiatief: 

Aanmelden  KLIK HIER om u aan te melden. U kunt in dit aanmeldformulier ook uw eventuele vragen stellen aan de organisatoren. 

Kent u nog andere (groot)ouders? Ook zij zijn van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de VOKK om deel te nemen.  Lukt het niet om tevoren aan te melden? Geen probleem, loop gerust binnen. Alle ouders die tot de doelgroep behoren zijn van harte welkom op deze avond!